Zomervakantie in Zuid Afrika - Reisverslag uit Johannesburg, Zuid-Afrika van Hans Kroll - WaarBenJij.nu Zomervakantie in Zuid Afrika - Reisverslag uit Johannesburg, Zuid-Afrika van Hans Kroll - WaarBenJij.nu

Zomervakantie in Zuid Afrika

Door: Hans Kroll

Blijf op de hoogte en volg Hans

30 December 2006 | Zuid-Afrika, Johannesburg

Het ei is gelegd. Ik zit in Zuid Afrika!
Ik hou het even kort, maar alles is goed gegaan. Het is hier heerlijk weer. Heerlijk genieten van m'n zomervakantie! De vlucht was lang, ontmoette tijdens de stop in Londen een Afrikaner, Henny, waar ik de wachttijd op Heathrow mee heb doorgebracht.
Na een slopende vlucht van 11 uur kwam ik aan in Johannesburg. Ik werd opgehaald door mijn nieuwe huisbaas en bazin John en Henny, 2 gepensioneerde Nederlanders die daar een paleisje hebben laten neerzetten. Ik, Maarten en Gijs (2 Nederlanders die ik nog van de vorige keer in Zuid afrika ken) wonen in een aanbouwappartementje naast John en Henny. Ik heb gelijk gisteren een auto gehuurd en binnen 5 min. reed ik weer (links) alsof ik nooit ben weggeweest. Echt heerlijk rijden hier!
Nu nog een weekje genieten van alles hier.
Ik wil graag nog zeggen dat ik de videoboodschappen van jullie die mijn vader heeft opgenomen erg ontroerend vond.
Ik heb ze gistermiddag bekeken.
Alles gaat hier goed, ik hoop ook met jullie. Het idee is dat ik 1 x in de week vrijdagavond tussen 7 en 10 naar deze internetshop ga. Via internet kan ik ook gebeld worden via 020-2221710. Dus gewoon een nederlands nummer waardoor het voor jullie niet veel kost om te bellen. Ja het is gek maar het werkt echt. Het gaat via een programmaatje genaamd Voipbuster.
Goed ik wens jullie allen een hele goed nieuwjaar toe en hoop ook van jullie te horen.

Hans

• 30 December 2006 - 17:44

Elaine:

Hee ex-neighbour!
    Mooi dat je goed bent aangekomen. Hoop dat je een goede jaarwisseling hebt ondanks dat het anders is dan gepland.
    Ik ben hier in Engeland nog steeds niet gewend aan het links rijden haha maar gelukkig hoef ik niet zelf te rijden...
    Goed, heb een goede jaarwisseling en alvast een gelukkig nieuwjaar!
    X Elaine

• 31 December 2006 - 15:44

Jessica:

Blij te horen dat je veilig bent aangekomen.
    Geniet ervan! Groetjes Jessica

• 01 Januari 2007 - 18:36

Rippert:

Hee Hansie!

Leuk dat je je verhalen weer op internet zet. Ik ben benieuwd naar alle avonturen die je zal beleven!

Ciao,

Rippert

• 01 Januari 2007 - 19:43

Eefje:

Hey Hansie,
    Leuk om te lezen dat je het weer zo naar je zin hebt daar. Enne, coole foto met die pinguin!
    Liefs Eefje

• 02 Januari 2007 - 20:20

Nynke:

Hey Hans,

Zo komen we elkaar tegen en zo zitten we allebei weer in ons favo-landje! Lekker voor je dat je weer in Zuid-Afrika zit. Ennu, natuurlijk ook de allerbeste wensen voor 2007 vanuit Suriname!

• 03 Januari 2007 - 07:57

Meryem:

hé hans, de beste wensen nog! leuk om te horen dat je in zuid afrika bent. ben je eindelijk van die stress af, haha! heel veel plezier daar, geniet er met volle teugen van. Zo nu en dan, zal ik zeker een kijkje nemen op deze blog, want ben eigenlijk toch wel een beetje jaloers op je. tke cre, and enjoy! groetjes meryem

• 03 Januari 2007 - 10:09

Petra:

Hey Hans, Kwist nie dat je weer in Zuid-Afrika zat, te gek joh!! Geniet er lekker van! Groetjes vanuit Parijs!!